Selecteer een pagina

Het jaar 2018 is bijna voorbij. En wat is er veel verandert. Ik heb gekozen om 100% mijn hart te volgen en echt te gaan doen waar God mij voor geroepen heeft. En wat heeft dit mooie en bijzondere momenten opgeleverd. Welke verwachtingen heb jij voor 2019? Een ommekeer in mijn bedrijf was zo bijzonder en spannend en toch, voor het eerst durf ik een verwachting voor 2019 uit te spreken. Ik neem jullie mee in het afgelopen jaar en ik weet zeker dat jij ervan kan leren.

Terugblik op 2018

Nog twee weken en het jaar is voorbij. En wat is het jaar snel gegaan voor mijn idee. Ik kan terugkijken op een bevlogen jaar. Een jaar waarin ik keuzes heb durven maken en mezelf heb uitgedaagd. Rond deze tijd vorig jaar merkte ik aan mijzelf dat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik voelde me niet fijn in mijn bedrijf en ik verlangde naar rust. Mijn gezin is gewoon even anders dan andere gezinnen en dat heeft voor mij de afgelopen jaren voor veel stress gezorgd.

In februari besloot ik in mijn eentje naar Frankrijk te vertrekken. Ik zou daar met voor mij onbekende ondernemers een weekend door gaan brengen. Ik had toen al besloten om mijn bedrijf wat ik toen runde op non-actief te zetten en als ik terug kwam te kijken wat ik zou gaan doen. Ik stond op het punt te stoppen met ondernemen.

U moet niet worden als de mensen die zich niets van God aantrekken. U moet anders worden, door een nieuwe manier van denken. Dan kunt u ontdekken wat God wil. En wat Hij wil, is goed, aangenaam en volmaakt.
Romeinen 12:2 Het Boek

Omslag

Toen ik terugkwam was voor mij heel duidelijk dat ik niet verder wilde in de voeding. Een week later kreeg ik deze tekst in mijn gedachten. Vijf minuten later kwam deze tekst terug in de preek van die zondag. Bam, dit hakte erin. Het was alsof God mij echt vertelde dat ik echt mijn denken mocht gaan veranderen. En zo begon er een proces. Ik wilde heel graag ontdekken wat God wilde. De naam Women On A Mission is ook op deze manier ontstaan. Ik bad tot Hem of hij me wilde helpen met een goede naam. En wow, wat een mooie naam. Het proces was begonnen en Women On A Mission was geboren. Ik besloot om ook weer naar school te gaan. Iets wat ik al heel lang wilde was een Bijbelschool volgen. Na een zoektocht en bidden kwam ik uit op de Vrij Zijn Bijbelschool van Wilkin van de Kamp. En ik kan je zeggen, dit was een droom die ik op mijn dromenkaart voor 2018 had staan. Langzaam maar zeker kreeg Women On A Mission vorm. Zo mooi om te zien dat er behoefte aan is. Ik kreeg enorm veel berichten, dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Ik genoot ervoor en wat was en ben ik God dankbaar.

Dankbaar

Wat een geweldig God is Hij. En wat ben ik ongelooflijk dankbaar voor alle kansen die Hij mij geeft.Terwijl ik bezig ben met deze Blog valt mijn oog op deze tekst en die wil ik dolgraag met je delen:

Geef en u zult iets terugkrijgen, meer dan overvloedig zult u ervoor terugkrijgen. Met de maat waarmee u meet, zult u ook gemeten worden. Lucas 6:38 HTB

Dankbaar voor deze prachtige tekst. Als wij geven wat het ook is dan krijgen wij het terug. Dit vers beschrijft precies wat er gebeurde. Dankbaar voor mooie vriendschappen die er mochten ontstaan, dankbaar om mijn eigen weg in te gaan, dankbaar dat vrouwen zich herkende en ik ontroerd raakte door prachte berichten. Dankbaar dat ik Zijn weg mag volgen. Ja, dat is spannend en enorm uitdagend. Het is echt iets wat heeft mogen groeien. En nu ik luister naar Zijn stem zijn er onwijs veel deuren opengegaan.

Wat verwacht ik van 2019?

In mijn vorige blog, heb ik je al verteld welke wensen en dromen ik heb. En deze ga ik ook echt na streven.
Er gaan mooie dingen gebeuren in 2019. Er zal het een en ander gaan veranderen aan mijn aanbod. Dat is een proces geweest van zoeken, wat past bij mij en wat wil de klant? Inmiddels heb ik dat duidelijk en verwacht ik een heel mooi en bijzonder jaar van 2019. Waarin ik jullie nog meer mag bemoedigen, mag leren van Gods liefde en jullie mee mag nemen in Zijn liefde.

Met veel verwachting zie ik uit naar 2019. Ik kijk uit om jullie te mogen ontmoeten en jullie persoonlijke verhalen te horen. Ik kijk ernaar uit wat God nog meer gaat doen in 2019.Ik wil jullie een hele fijn kerst wensen en schrijf eens op waar jij dankbaar voor was dit jaar en waar jij naar verlangt in 2019.

Liefs,Cynthia