Selecteer een pagina

Cynthia

Eigenwaarde, zelfvertrouwen, dit is iets wat je creëert in je kinder- en tienerjaren. Mensen die positief tegen je zijn, leuke vriendschappen ontwikkelen en vooral weten wat je wilt worden later.

 

12 jaar lang werd ik gepest. Hierdoor kreeg ik een heel slecht zelfbeeld en heb ik mijn middelbare school niet afgemaakt. Iets in mij had een drive om later voor mezelf te beginnen, een gezin te hebben en vooral mezelf te zijn.

 

Het Geloof speelt in mijn leven een enorm grote rol. Als Hij er niet was geweest was ik nu niet wie ik ben. Hij heeft mij een Betere Versie van mezelf gemaakt. Ik was op zoek naar hoe ik mijn bedrijf een boost kon geven, hoe ik klanten kreeg, en vooral hoe ik mezelf in de markt zette.

 

5 jaar lang heb ik als voedingsstrateeg  gewerkt. In het begin was het mijn passie, mijn verlangen, maar na 4 jaar was ik niet meer blij met mijn bedrijf. Ik was uit mijn jasje gegroeid. Als persoon was ik veranderd en ik voelde dat er een andere weg voor mij open lag.

 

Mijn passie, mijn droom wilde ik gaan volgen. Doen waar mijn hartje sneller van gaat kloppen en dat is jou als vrouw helpen om zekerde in je leven te staan en jezelf te accepteren. Ik weet hoe het is om onzeker te zijn, om mezelf minder waardig te vinden en te luisteren naar anderen.

In septemer 2017 tijdens een vrouwenconferentie werd ik aangeraakt en voelde ik dat het de tijd was om mijn stem te laten klinken. Ik worstelde met mezelf, mijn gezin, met een kind met autisme en een taal- en ontwikkelingsachterstand. Samen met God heb ik een tijd van woestijn gehad waarin God mij vormde, waarin ik door mijn zwakheid sterk werd.

 

Women on a mission: heel kort geleden kwamen deze woorden in mijn hoofd. En dat is wat ik jou wil vertellen. Wij zijn vrouwen met een missie en laat je stem horen!

Ik help vrouwen die worstelen met hun zelfbeeld, die zichzelf niet de moeite waard vinden om hun missie te gaan volgen. Ze hebben van God een verkeerd beeld en weten niet hoe God hen ziet. Samen met mij durven deze vrouwen een eerste stap te zetten in de richting van een positief zelfbeeld. Samengaan we werken aan je mindset, je beeld van God en alles om jouw missie te gaan volgen.

Ik ben getrouwd met Mark

Ik ben een echte jongens mama met twee jongens – Jirmeja en Micha

In de winter loop ik het liefst ook op bloten voeten

Ben gek op cappuccino

Ben gek op worship muziek

Naast moeder en coach ben ik ook mantelzorger voor Jirmeja

Ben best wel een huismus

Jesaja 60:1: “Arise, shine, for your light has come, and the glory of the Lord rises upon you.”

Contactgegevens
E-mail: cynthia@cynthiavandenberg.nl
telefoonnummer: 06-22193054

BTW: NL162065085 B1
KVK:58213252

©  Copyright 2019 Cynthia van den Berg

Privacy verklaring