Voedingsstrategie in 1 dag
Ik maak samen met jou dé strategie voor een gezond, energiek ondernemend gezinsleven zodat je kan genieten en weer energie overhoudt voor leuke dingen.

Deze dag staat in het teken van jouw voedingsstrategie. Samengaan we kijken waar jouw behoefte liggen en hoe we samen tot een mooi plan komen zodat jij weer energie hebt om te kunnen genieten van je onderneming en gezinsleven.

In de voedingsstrategie in 1 dag maak ik gebruik van 7 stappen. In dit proces gaan we opzoek naar waar jouw lichaam behoefte aan heeft en bespreken we de behoefte die jij hebt. Samen komen we tot een heel mooi plan wat ik verder ga uit werken in menu’s die passen bij jouw wensen en lichaam

Deze stappen zullen er die dag worden doorgenomen:

Stap 1. Water

Water is echt een mooi product en jij gaat deze week ervaren wat water met je kan doen. Je leert dat je voldoende water gaat drinken en dat jij je hierdoor:

Fitter voelt
je lichaam zichzelf hersteld
ga jij je gedurende de dag je energieker voelen en vul jij je mineralen aan met Himalaya of Keltisch zout.

Stap 2. Suikers

Het kan je niet ontgaan dat er tegenwoordig heel veel over suiker te doen is. Suiker doet dan ook veel met je lichaam en geest. Deze stap neem ik je mee in de wereld van suiker. Als jij de suikers laat staan dan:

voel jij je weer fitter en heb jij meer energie overdag,
kan jij beter slapen
raak jij je suikerverslaving kwijt
zal er meer rust komen in je gedachten

Stap 3. Vitamine & Mineralen

Voor mij persoonlijk zijn goede suppletie niet meer weg te denken. Ik weet als geen ander wat visolie met je mind doet en dat het nemen van een basis suppletie je de extra vitamine geeft die wij zo te kort komen. In deze stap leer jij:

Waarom het zo belangrijk is om naast voeding suppletie te slikken
wat verschillende vitamine doen met jouw lichaam en geest
wat visolie doet met je geest
weet jij het verschil tussen kwalitatief goede suppletie en minder goede suppletie

Stap 4. Cortisol & bijnier uitputting

Stress doet veel in en met je lichaam. Het stofje cortisol speelt hier een belangrijke rol in.
Het is zo belangrijk bijnieruitputting te herkennen, want je bijnieren zijn verantwoordelijk voor verschillende hormonen, die op hun beurt verantwoordelijk zijn voor talloze belangrijke functies in je lichaam. Hoe meer stress je hebt hoe hoger je cortisol. Jij gaat leren om je stressniveau te verminderen en leert wat voeding voor rol hierin speelt.

Stap 5. Eiwitten, koolhydraten & vetten

Het is zo mooi om te gaan ervaren dat je geen voedingsgroep uitsluit. Het gaat erom dat jij leert om in verhouding te eten. Hierdoor ga jij je weer fitter voelen en heb je minder snel een hongergevoel. In deze stap:

Weet jij hoe het is om minder last te hebben van een hongergevoel en heb je geen last meer van dipjes waardoor je energieniveau stabiel blijft.

Dit zorgt er weer voor dat jij over de dag meer energie hebt. Je weer beter kan slapen en minder last hebt van stress en hoofdpijn.

 Stap 6. Slapen, bewegen & zuurstof

Bij een gezondere leefstijl mogen deze drie elementen zeker niet ontbreken. We kunnen heel veel met voeding, alleen daarmee ben jij er nog niet. Deze drie elementen vind ik erg belangrijk. Als je niet goed slaapt is je energie lager en stijgt ook je stresshormoon. In deze stap ga ik samen met jou aan de slag met deze drie elementen.

Als jij voldoende beweegt in de buitenlucht, krijg je meer energie en ga jij je veel fitter voelen. Je krijgt een beter slaapritme en je kan je beter ontspannen. Jij gaat ademhalingsoefeningen doen voor meer zuurstof in je lichaam en om je lichaam te ontspannen. Hierdoor voel jij je meer uitgerust en energieker!

Stap 7. Happy & Rust

Als jij je mind niet veranderd, dan kan je nog zo goed en gezond willen leven alleen dan ben je snel weer terug bij af. Het is zo belangrijk om op tijd je rust te pakken en te genieten van de fijne dingen om je heen. Jij gaat ervaren wat het met je geest en lichaam doet als je rust neemt en echt de tijd voor jezelf. Samen we er die dag al mee aan de slag.

Jij leert dat jij zelf invloed hebt op jouw gemoedstoestand. Hierdoor ervaar jij rust in je denken en ga jij je energiek en vitaal voelen. Je gaat weer voldoening in je leven ervaren en je weet hoofd en bijzaken te scheiden. Door dit alles krijg je meer energie.

Wil jij niet langer aanmodderen met voeding? Meer energie in je werk en gezinsleven? Dan is deze voedingsstrategie-sessie in 1 dag voor jou!

 

We beginnen de dag 9:30 uur en eindigen 15:30 uur

Koffie/thee en wat lekkers
Verantwoorde lunch
Bioresonatiemeeting

 

BONUS
Suppletie voor twee maanden T.W.V €94,-
Na een maand 1 x skype gesprek van 30 minuten

De kosten zijn € 587,- (ex.b.t. w)

_ADA5286-PORTRET-CYNTHIA