Eigenwaarde, zelfvertrouwen, dit is iets wat je creëert in je kinder- en tienerjaren. Mensen die positief tegen je zijn, leuke vriendschappen ontwikkelen en vooral weten wat je wilt worden later.

12 jaar lang werd ik gepest. Hierdoor kreeg ik een heel slecht zelfbeeld en heb ik mijn middelbare school niet afgemaakt. Iets in mij had een drive om later voor mezelf te beginnen, een gezin te hebben en vooral mezelf te zijn.

Het Geloof speelt in mijn leven een enorm grote rol. Als Hij er niet was geweest was ik nu niet wie ik ben. Hij heeft mij een Betere Versie van mezelf gemaakt. Ik was op zoek naar hoe ik mijn bedrijf een boost kon geven, hoe ik klanten kreeg, en vooral hoe ik mezelf in de markt zette.

5 jaar lang heb ik geprobeerd als voedingsstrateeg mijn brood te verdienen. In het begin was het mijn passie, mijn verlangen, maar na 4 jaar was ik niet meer blij met mijn bedrijf. Ik was uit mijn jasje gegroeid. Als persoon was ik veranderd en ik voelde dat er een andere weg voor mij openlag.

Mijn passie, mijn droom wilde ik gaan volgen. Doen waar mijn hartje sneller van gaat kloppen en dat is jou als vrouw helpen in je bedrijf. Ik weet hoe het is om onzeker te zijn, om elke minuut op je telefoon te kijken of er al op je bericht is gereageerd, of je al aanmeldingen hebt voor je workshop, etc.
In 2017 tijdens een vrouwenconferentie werd ik aangeraakt en voelde ik dat het de tijd was om mijn stem te laten klinken. Ik worstelde met mezelf, mijn gezin, met een kind met autisme en een taal- en ontwikkelingsachterstand. Samen met God heb ik een tijd van woestijn gehad waarin God mij vormde, waarin ik door mijn zwakheid sterk werd.

Women on a mission: heel kort geleden kwamen deze woorden in mijn hoofd. En dat is wat ik jou wil vertellen. Wij zijn vrouwen met een missie en laat je stem horen!

Ik wil jou helpen om in je bedrijf zeker te staan, door een betere versie van jezelf te worden!

Heb je vragen of is dit voor jou herkenbaar?

Neem gerust contact met mij op via: cynthia@cynthiavandenberg.nl

Marleen Sahetapy Fotografie - Rimke Bedrijf in Beeld HR-205