Thee & Inspiratie bij Cynthia

Theekransjes is een Landelijke Community van gecertificeerde professionals die werken volgens de officiële Theekransjes Methode, deze is ontstaan en ontwikkeld door Elske Kolkman van Coaching praktijk FiederElske.

De definitie die wij aan onze Theekransjes hebben gegeven is de volgende:

“Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van Thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.”

Bij Thee & Inspiratie bij Cynthia gaat het om gezellig samen zijn met andere vrouwelijke onderneemster. We praten over gezonde voeding en wat dit voor invloed kan hebben op het functioneren in je bedrijf. Elke maand zal er een ander thema over voeding aanbod komen. Het kunnen onderwerpen zijn waar ik uitleg geef of het kunnen onderwerpen zijn waarbij we actief aan de slag gaan.

De avond  of  dagdeel is een prima gelegenheid om je vragen te stellen en kennis te maken met Cynthia en andere onderneemsters. Ben zo benieuwd naar jou, en naar wat jij zou willen veranderen om meer energie te krijgen in je werk en gezinsleven.

Misschien heb jij wel een onderwerp waar je meer over zou willen weten wat betrekking heeft op voeding. Dit mag je altijd bekend maken die avond en wie weet behandelen we dat de volgende keer.

De hapjes zijn vrij van geraffineerde suikers en ik probeer zoveel mogelijke onbewerkte producten te gebruiken.

Alle avonden zullen worden gehouden in Zeewolde.
De kosten voor deze avond  liggen tussen de €35,- en €55,- ex.btw.
TIjd: avond 19:00 -22:00 uur ochtend 09:30 – 12:00 uur

Er is plek voor maximaal 6 personen vol=vol

Het is informeel en de avonden zullen vroeg beginnen. Het thema van die maand , de prijs en de tijden zullen via een facebook-event bekend worden gemaakt. Hou mijn facebookpagina in de gaten. facebook.com/cynthiavandeberg

Wil je meer weten of heb je vragen? Mailen mag altijd naar: cynthia@cynthiavandenberg.nl