Ik maak samen met jou dé strategie voor een gezond, energiek ondernemend gezinsleven zodat je kan genieten en weer energie overhoudt voor leuke dingen.

Eten en gezondheid hebben altijd als een rode draad door mijn leven gelopen, en ik weet uit ervaring dat eten veel voor je gezondheid kan doen.

Vanaf mijn tiener jaren had ik migraine en later kampte ik met depressies Artsen wisten niet wat ze meer konden geven aan medicatie. Antidepressiva had voor mij een negatief effect en werd er nog depressiever van dan ik al was.

Na jaren besloot ik dat het tijd werd om weer te leven en kwam bij een coach terecht waarbij mijn eetpatroon werd aangepakt. Ik was verbaasd wat er met me gebeurde. Naast dat ik kilo’s afviel, wat ik zelf wilde, verdwenen de klachten. Ik had geen hoofdpijn meer. Tot die tijd kampte ik elke dag met hoofdpijn wat zich zeker drie dagen van de week uitte in migraine. Wat een verademing was dat zeg. Ook werd het in mijn hoofd rustiger.

Door mijn eetpatroon te veranderen en mijn denkwijze werd ik een ander persoon. Ik voelde me weer een vrouw die energie had. Ik kon weer genieten van een mooi leven.

Ik ben toen begonnen met een Hbo-opleiding tot voedingsdeskundige en heb een aantal cursussen gevolg in orthomoleculaire voeding inmiddels ben ik bezig mijn diploma orthomoleculaire voedingsdeskundige te halen.

Door alleen je eetpatroon te veranderen zul je niet energiek worden het draagt er wel zeker aan bij! Ook jijzelf zal een andere mindset gaan ervaren. Vanuit mijn Christelijke identiteit, wil ik jou daarin meenemen. Hoe je niet alleen een gezonde manier van eten kan krijgen maar ook hoe jij je mind op een goede manier kan veranderen en hoe jij rust in kan bouwen, zodat jij weer meer energie ervaart.

Jouw LICHAAM is een Tempel, en daar heb je er maar een van!

_ada5307-portret-cynthia